MADU KAUSAR

 

 

 

 

 

 

Madu Kausar

 

Madu Kausar berbeza dengan madu jenama lain. Semua label Kausar adalah madu 100% asli, bergred A dan berkualiti tinggi. Madu Kausar terdiri dari Kausar Emas, Kausar Merah dan Kausar Hijau. setiap jenis tersebut dibahagikan pula kepada Kausar Emas Bersarang dan Tanpa Sarang, Kausar Merah Bersarang dan Tanpa Sarang dan Kausar Hijau Bersarang dan Tanpa Sarang. Kami juga menyediakan botol bersaiz kecil (410gm) atau bersaiz besar (910gm)

 

 

 

 

 

 

 

 

Kausar Emas – dihasilkan dari koloni lebah yang diletak di kalangan bungaan Thyme Liar. Ia nya mempunyai sifat antioksida dan antibakteria yang tinggi dan sesuai untuk mencegah penyakit kanser, penyakit jantung dan kencing manis.

 

Kausar Hijau – dikumpul dari kawasan pertanian dan pergunungan sekitar Ardabil. Ianya merupakan hasil campuran pelbagai bungaan liar, bunga tanaman dan pokok buah-buahan yang mengandungi tenaga yang lebih tinggi dan aroma yang lebih wangi. Ia nya menyediakan khasiat minuman untuk ahli sukan dan mereka yang mengalami masalah keletihan kronik dan fizikal, amat baik untuk pelajar yang menduduki peperiksaan dan penjagaan kulit.

 

 

Kausar Merah – madu yang dihasilkan dari pelbagai jenis bunga herba saperti Lippia Citriodora (lemon verbena), Rosmarinus Officinalis (rosemary) dan Valeriana Officinalis (valerian). Ia nya sesuai untuk melegakan sakit kepala dan migrin, tekanan, gastrik dan sakit perut, kesukaran untuk tidur, darah tinggi waktu mengandung dan masalah wanita.

 

 

 

 

 

 

MADU DALAM AL-QURAN

 

 

 

 

 
 
Rangkaian Produk kami